Somatic Experiencing® – Intro radionica

Centar za razvoj i radost vas poziva na Intro Somatic Experiencing® (SE™) radionicu, koja će se održati online putem Zoom aplikacije 7. i 8. aprila 2023. godine.

Ova uvodna radionica pruža priliku da profesionalci koji rade sa ljudima u različitim oblastima i svi zainteresovani nauče više o značaju i osnovnim tehnikama rada sa traumatskim iskustvima. Ova uvodna radionica takođe je jedan od uslova za sve zainteresovane za pohađanje trogodišnje edukacije za SE™ (SE™ professional training) koja će početi u martu 2024. godine u Beogradu.

Uvodna SE™ radionica se sastoji od predavanja, diskusije, demonstracije, rada u malim grupama i nudi značajno lično iskustvo kroz interaktivne vežbe. Uvodna radionica je na engleskom jeziku uz obezbeđen prevod na srpski jezik.

Polaznici dobijaju sertifikat Centra za razvoj i radost o pohađanju dvodnevne uvodne radionice (14 sati).

Informacije i prijave

Cena obuke iznosi 20.000 RSD /170 EUR (rok za plaćanje radionice je 3. april 2023).

Rok za prijave: 20. mart 2023, do kada je potrebno uplatiti depozit od 50 EUR. Uplatom depozita osiguravate svoje mesto na radionici, a u slučaju otkazivanja učešća, depozit se ne vraća.

Broj učesnika radionice je ograničen.

Prijave i info na: seedu.razvojiradost@gmail.com

O voditelju radionice:

Radionicu vodi Kavi Gemin, učitelj i kodirektor međunarodnog Kraniosakral Instituta (International Institute for Craniosacral Balancing®) i član međunarodnog predavačkog SE™ tima Somatic Experiencing® faculty. Diplomirao je na Kanadskom univerzitetu za osteropatiju i ima višegodišnje iskustvo u primeni različitih psihosomatskih disciplina. Praktikuje i podučava o kraniosakral biodinamici od 1995. godine. Pored toga, njegove studije uključuju rad iz oblasti razvojne psihologije i rad sa unutrašnjim detetom. Završio je edukaciju za prenatalne i trauma vezane za rođenje kod Ray Castellino, kao i edukaciju sa System Centered Teachings® kod Yvonne Agazarian za rad sa grupnim dinamikama i ljudskim sistemima. Fasciniran je Somatic Experiencing® koji je učio od Pitera Levina, a od 2001. godine je sertifikovani SE™ praktičar. Od tada asistira i supervizira studente na mnogim edukacijama, a kao član SE™ predavačkog tima u svoj rad unosi strast, jedinstveni pristup u radu, znanje iz psihologije i neurobiologije, jasnoću i kreativnost.