Grupni programi za lični razvoj

Grupni programi Centra za razvoj i radost namenjeni su onima koji su radoznali i zainteresovani da u grupi, sa hrabrošću istražuju svoje različite slojeve i da zajedno preispituju uverenja i koncepte koji nas onemogućavaju da osetimo svoju punoću i radost života.

Na ovim radionicama tragamo za našom sopstvenom istinom, autentičnošću, prihvatanjem sebe i drugih, i otvaramo prostor za sopstvenu ranjivost kao i za našu snagu. Kroz meditaciju, samoistraživanje, deljenje, pokret, kontakt sa telom, tragamo za osećanjima, senzacijama, slikama, uverenjima koja nas drže zarobljene u prošlosti i u sopstvenim odbranama i sprečavaju da sada i ovde spoznamo sopstvenu snagu, sjaj i svoju suštinu.

Rekli su o Programu…

Podrška, poverenje, toplina, sigurnost, istinitost, deljenje, hrabrost, resursi, integracija, vreme za mene, kontakt sa sobom… Meni je Program za razvoj i radost doneo sve to i još mnoooogo toga!

Mnogo mi znači što znam da ću svakog meseca provesti makar jedan dan sa ovim divnim ljudima, kojima verujem i sa kojima mogu da budem istinita i svoja. U okruženju koje poziva na istraživanje i otkrivanje sebe.

Jelena je fantastičan terapeut, sa istančanim osećajem za druge i njihove procese. Njen pristup, pun strpljenja i poštovanja, potkovan velikim znanjem i iskustvom, mi je zaista dao prostor da se bavim sobom i svojim izazovima na jedan divan, dubok i nežan način.

Učim mnogo o sebi i sviđa mi se ono što otkrivam!

Ja volim da dolazim na grupu jer je to jedini psihološki rad od koga osvaneš sa upalom mišića pa i ako hoćeš da ne vidiš svoje granice i bes moraš ga osetiti. A druge strane na istom mestu uđeš kao kamen a izađeš kao nasmejana “lepota đevojka”. Meni kao koleginici puno znači Jelenina iskrenost i otvoreno učešće sa svim srcem i ličnim iskustvom od koga se psiholozi po pravilu sklanjaju.

Ono što je za mene veoma značajno je integracija svih saznanja i spoznaja u svakodnevni život. A tehnike i alati koje mi je dao program mnogo pomažu da ono što otkrivam o sebi integrišem u svakodnevni život i u okruženje u kojem se ne osećam toliko sigurno.

Jelena nas na radionicama nežno i lagano vodi na put u sebe, uvek sa merom i slobodom da budemo upravo ono što jesmo a ta sloboda i prihvatanje svih naših delova dovodi do neminovne radosti i povezanosti sa drugima.

Toplina i dodir, koji mi daju osećaj da je neko tu za mene. Sve ovo mi je otvorilo prostor za dubok i istinit rad sa sobom.

Divan je osećaj željno iščekivati svaki susret naše čarobne grupe!

Osećam da je vreme promena u toku, da bedemi popuštaju, da se Ružica budi iz vekovnog sna. Život je čudo! Ima li šta lepše?

Saznajte više…

Radionice za razvoj i radost

Aktivne meditacije

Radionice “Buđenje”

Radionice za razvoj i radost za decu

Radionice “Podrška pomagačima – profesionalcima koji rade sa drugima”

Change Managment: Awakening of Awareness (AAA) – Program za razvoj organizacija/kompanija

Gostujući programi