Održana radionica „Tantričko disanje – zaboravljeni jezik tela”

Od 18. do 20. januara 2019. godine, Centar za razvoj i radost je organizovao radionicu „Tantričko disanje – zaboravljeni jezik tela” sa gostom iz Španije Pushanom Govindom.

Tantričko disanje je metod koji nam pruža emocionalnu slobodu, pomaže isceljivanju starih sećanja i nesvesnih obrazaca, pruža nam duboko i ponovno povezivanje sa našom prirodom i slobodnim izražavanjem naše životne energije. Izuzetna grupa ljudi iz nekoliko zemalja, uzbudljiv i dubok proces, topla i podržavajuća atmosfera. Radujemo se novim programima i prilikama da zajedno rastemo.

Iz ugla učesnika:

Drage ‘domaćice’ od duša, ne mogu a da se opet ne zahvalim. Utisci mi ne jenjavaju, energija me nosi i dalje. Već prvog običnog radnog dana sam poletela u rešavanje situacije vođena novim uvidima i duboko u telu integrisanim osećajima. Hvala beskrajno, radujem se novom susretu.

Šaljem vam veliki pozdrav iz Makedonije. Radujem se da sam upoznala toliko divnih ljudi. Hvala svima iz organizacije. Vidi se da to što radite, radite iz srca.

Predivni i hrabri ljudi, hvala vam na divnom iskustvu, na otvorenosti i na iskrenosti, a svima iz organizacije još jednom skidam kapu i zahvaljujem na profesionalnom pristupu punom topline, razumijevanja i podrške. Divni ste, grlimo vas.