Radionica: Tantričko disanje, zaboravljeni jezik tela (18-20. januar 2019, Beograd)

Pushan Govind

Centar za razvoj i radost vas poziva na radionicu Tantričko disanje, zaboravljeni jezik tela, koja će se održati od 18 do 20. januara 2019. godine u Beogradu.

Radionicu vodi Pushan Govind, sertifikovan Ošov Breath Therapist i Somatic Experiencing & Trauma Healing Practitioner. Savetnik je za seksualnost & odnose, Body Worker, radi masažu Tantra Sexual Healing i vodi Ošove aktivne meditacije. Rad Pushana Govinda je usmeren na unutrašnju transformaciju kroz tehnike disanja i rad sa telom, seksualnost i tehnike emotivnog oslobađanja.

Na ovoj trodnevnoj radionici, usmerićemo se na stvaranje bezbednog i podržavajućeg prostora kako bismo se otvorili za iskustvo tantričkog disanja. Tantričko disanje je metod koji nam pruža emocionalnu slobodu, pomaže isceljivanju starih sećanja i nesvesnih obrazaca, pruža nam duboko i ponovno povezivanje sa našom prirodom i slobodnim izražavanjem naše životne energije. Najvažnija stvar vezana za životnu energiju je svesno, ritmičko disanje. Što dublje dišemo, dublje osećamo sopstvenu životnost.

Tehnike i metode rada: Dijamantsko disanje, svesni dodir, svesni pokret, ples, bioenergetske vežbe, osnove isceljivanja trauma uz podršku Ošovih aktivnih meditacija koje će nam pružiti podršku na putu do naše životne energije i ostvarivanja našeg punog ljudskog potencijala.

Na ovoj radionici iskusićete rad sa: Mentalnim, emotivnim i primarnim slojevima; energetskim pokretima i pozitivnim i negativnim polarnostima; dinamičkim otpuštanjem tenzija; različitim tehnikama disanja za svako emocionalno stanje; talasom disanja i krugom svetla; orgazmičkim sposobnostima tela; aktivnim meditacijama koje se mogu raditi i kod kuće kako bi se podržale aktivnosti energetskih centara.

Uslovi učešća

Nije potrebno prethodno iskustvo, svi su dobrodošli.

Više o voditelju radionice:

Prijave i cena

Cena za rane prijave za radionicu do 25. decembra 2018. je 140 EUR.

Za ranu prijavu, neophodno je potvrditi dolazak i uplata nepovratnog avansa od 40 EUR do 25. decembra.

Cena radionice za prijave nakon 25. decembra je 170 EUR.

Broj učesnika je ograničen.

Prijave za radionicu slati na mail: tantricbreathingworkshop@gmail.com

Viče informacija na telefon 063 241 499.

Raspored rada

  • 18. januar, petak – 14.00 do 21.00
  • 19. januar, subota – 09.00 do 20.00
  • 20. januar, nedelja – 09.00 do 20.00

Radujemo se zajedničkom druženju!

Jelena Marković i Anđelina Manojlović