Osho Nadabrahma meditacija – ciklus u maju

Osho Nadabrahma meditacija – ciklus u maju

Nadabrahma je vrlo prikladna meditacija kako za početnike, tako i za one s iskustvom. Prijatna, ‘mekana’ meditacija prikladna za večernje sate, koristi vibraciju tona koji opušta naše telo i um. Nadabrahma pruža priliku da iz činjenja (‘doing’) pređemo u bivanje (‘being’).


Termini, način rada, lokacija

Meditacija traje sat vremena i namenjena je pojedincima i parovima.

Ovaj ciklus sastoji se od četiri susreta na kojima radimo istu meditaciju.

Moguće je prijaviti se za ceo ciklus, kao i za pojedinačnu meditaciju, a mi preporučujemo ceo ciklus. Meditacije deluju kumulativno, tj. produbljuju se i imaju efekat kroz praktikovanje metode.

Termini:

  • utorak, 9. maj, 20.00-21.30 h
  • utorak, 16. maj, 20.00-21.30 h
  • utorak, 23. maj, 20.00-21.30 h
  • utorak, 30. maj, 20.00-21.30 h

Lokacija: Meditacija se odvija u Homeplace studiju (Ravanička 42, Beograd).


Meditaciju vode:

Marijana Ahuti Todorović

Marijana Todorović

Marijana Ahuti Todorović je Somatic Experiencing® terapeutkinja pod supervizijom i saradnica na programima Centra za razvoj i radost.

Od ranih dana bavila se telom i pokretom kroz ples i borilačke sportove, gde je prvi put došla u kontakt sa meditacijom i telom kao instrumentom preko kojeg izražavamo emocije i nosimo se sa životom.

Završila je i edukaciju za Somatic Experiencing®, i trenutno radi kao terapeutkinja pod supervizijom. Njena interesovanja su usmerena na rad sa pojedincima ali i grupama kao i vođenje aktivnih meditacija. Oshove aktivne meditacije savrseno se uklapaju u njen terapijski rad jer pozivaju na prisutnost sa onim sto jeste u sadašnjem trenutku.

Osim SE™ edukacije, učestvovala je na programu Put ljubavi i deo je tima u Srbiji, a pohađala je jednogodišnju edukaciju za Ošovu terapijsku tehniku disanja (Osho Diamond Breathing Training).

Marija Kavisho Milićević

Marija Milićević

Marija Kavisho Milićević je osnivačica Homeplace-a, prostora za razvoj tela i duha.

Po profesiji je prof. španskog jezika i hispanskih književnosti, no od detinjstva pokazuje interesovanje za pokret i ljudsko telo, pa tako započinje s izučavanjem raznih plesova. U međuvremenu, upoznaje se s yogom, u kojoj izučava različite stilove i prakse.

Postaje yoga učitelj u Vidya yoga školi Dragana Lončara, i nastavlja svoju edukaciju kod učitelja prakse yin yoge Sebastiana Pucellea i Miriele Burielle, a završava i obuku yoge za decu, Rainbowkids metode.

Kroz produbljivanje rada na telu budi se njen interes za meditaciju kao nove perspektive rada s ljudima.

Završava trening za vođenje Ošovih meditacija i trenutno se obučava za terapeuta Osho Diamond Breath tehnike.


Način prijavljivanja

Rezervaciju mesta možete izvršiti na imejl adresu ma.prem.ahuti@gmail.com, putem koje ćemo vam proslediti broj računa za uplatu, kako biste osigurali svoje mesto.

Broj učesnika u sali je ograničen.

Cene:

  • Ceo paket – 4.600 din.
  • Drop-in – 1.500 din.