OSHO No Dimensions meditacija – novembarski ciklus

OSHO No Dimensions meditacija - novembarski cklus

Centar za razvoj i radost i Homeplace – Holistički centar u novembru zajednički organizuju ciklus OSHO No Dimensions aktivne meditacije.

Ova aktivna meditacija se temelji na sufi tehnikama, koje je Osho dalje razvio i proširio. Koristeći dah i niz pokreta, vaša energija postaje usmerena na HARU, centar „životne energije” ispod pupka. Odatle možete posmatrati um i iskusiti svesnost i celovitost – telo se kreće u svim smerovima, a centar ostaje nepomičan i ukorenjen.

Meditacija se izvodi uz specifičnu OSHO No-Dimensions meditacijsku muziku, koja podržava njene različite faze.


Termini, način rada, lokacija

Meditacija traje sat vremena i namenjena je svima, bez obzira na prethodno iskustvo.

Ovaj ciklus sastoji se od četiri susreta na kojima radimo istu meditaciju.

Moguće je prijaviti se za ceo ciklus, kao i za pojedinačnu meditaciju, a mi preporučujemo ceo ciklus. Meditacije deluju kumulativno, tj. produbljuju se i imaju efekat kroz praktikovanje metode.

Termini:

  • utorak, 7. novembar, 18.30-19.50 h
  • utorak, 14. novembar, 18.30-19.50 h
  • utorak, 21. novembar, 18.30-19.50 h
  • utorak, 28. novembar, 18.30-19.50 h

Lokacija: Meditacija se odvija u Homeplace studiju (Ravanička 42, Beograd).


Meditaciju vode:

Marijana Ahuti Todorović

Marijana Todorović

Marijana Ahuti Todorović je Somatic Experiencing® terapeutkinja pod supervizijom i saradnica na programima Centra za razvoj i radost.

Od ranih dana bavila se telom i pokretom kroz ples i borilačke sportove, gde je prvi put došla u kontakt sa meditacijom i telom kao instrumentom preko kojeg izražavamo emocije i nosimo se sa životom.

Završila je i edukaciju za Somatic Experiencing®, i trenutno radi kao terapeutkinja pod supervizijom. Njena interesovanja su usmerena na rad sa pojedincima ali i grupama kao i vođenje aktivnih meditacija. Oshove aktivne meditacije savrseno se uklapaju u njen terapijski rad jer pozivaju na prisutnost sa onim sto jeste u sadašnjem trenutku.

Osim SE™ edukacije, učestvovala je na programu Put ljubavi i deo je tima u Srbiji, a pohađala je jednogodišnju edukaciju za Ošovu terapijsku tehniku disanja (Osho Diamond Breathing Training).

Marija Kavisho Milićević

Marija Milićević

Marija Kavisho Milićević, osnivačica Homeplace Holističkog centra, po profesiji je prof. španskog jezika i hispanskih književnosti, no od detinjstva pokazuje interesovanje za pokret i ljudsko telo, pa tako započinje s izučavanjem raznih plesova. U međuvremenu, upoznaje se s yogom, u kojoj izučava različite stilove i prakse.

Postaje yoga učitelj u Vidya yoga školi Dragana Lončara, i nastavlja svoju edukaciju kod učitelja prakse yin yoge Sebastiana Pucellea i Murielle Burellier, a završava i obuku yoge za decu, Rainbowkids metode.

Kroz produbljivanje rada na telu budi se njen interes za meditaciju kao nove perspektive rada s ljudima. Završava trening za vođenje Oshovih meditacija i trenutno se obučava za terapeuta Osho diamond breath tehnike (terapija disanjem).

Trenutno je na IV godini edukacije za telesno orijentisanog psihoterapeute (CIR).


Način prijavljivanja

Rezervaciju mesta možete izvršiti na imejl adresu ma.prem.ahuti@gmail.com, putem koje ćemo vam proslediti broj računa za uplatu, kako biste osigurali svoje mesto.

Broj učesnika u sali je ograničen.

Cene:

  • Ceo paket – 4.600 din.
  • Drop-in – 1.500 din.