Počelo prijavljivanje za drugi modul treninga “Rad sa disanjem – Transformacija kroz dah”

Nakon prvog modula treninga Rad sa disanjem – Transformacija kroz dah, koji je Centar za razvoj i radost uspešno organizovao u maju 2019. godine, s velikim zadovoljstvom najavljujemo održavanje drugog modula.

Ovaj dvogodišnji trening program kreirali su sertifikovani Osho Diamond Breath terapeuti i Somatic Experiencing & Trauma Healing praktičari. Trening program se sastoji od 4 modula i drugi modul će biti održan od 27. septembra do 2. oktobra 2019. godine.

Trening je međunarodnog karaktera i otvoren je za učesnike iz drugih zemalja. Namenjen je svim profesionalcima koji rade sa ljudima (psihoterapeutima različitih terapijskih pravaca, joga instruktorima, onima koji rade sa telom, holističkim savetnicima za lični razvoj), kao i onima koji žele da prodube svoje znanje o radu sa dahom i sopstveno iskustvo. Pridružite nam se na drugom modulu ovog jedinstvenog treninga u Srbiji.

Iz ugla učesnika:

Srećna sam što imam priliku da konačno u Srbiji učim o terapijskom disanju kroz sopstveno iskustvo i sjajne učitelje. Od kad sam prvi put radila sa tehnikama disanja u Italiji, videla sam koliko sam novih slojeva sebe otkrila i koliko je zaključene energije u meni. Grupa je divna, Pushan je fantastičan terapeut i radujem se septembru i narednoj godini.

Kroz ovaj iskustveni trening program učimo kako da radimo sa drugima uz primenu tehnika disanja, kao i o radu sa traumatskim iskustvima. Kroz intenzivan rad na sopstvenom iskustvu, imamo priliku da iskustveno prođemo kroz različite metode rada i na taj način steknemo dublje razumevanje onoga što želimo da pružimo svojim budućim klijentima.

Kliknite da preuzmete Program treninga “Transformacija kroz dah” (.docx).

Prijave i kontakt:

Imejl: centarzarazvojiradost@gmail.com

Tel: +381 63 241 499